1 Created with Sketch.

Opvang en overblijf 

Spelen, ontwikkelen en genieten; deze zaken staan centraal bij de verschillende opvangmogelijkheden in en dichtbij De Lispeltuut. Er zijn verschillende opvangmogelijkheden van Kinderopvang Walcheren: kinderdagverblijf Kleine Beer, peutergroep ’t Speeltreintje en buitenschoolse opvang Grote Beer.

U bent van harte welkom om te komen kijken om de sfeer te proeven.

Meer informatie

Bekijk de openingstijden en foto’s van de locaties in Oostkapelle op www.kinderopvangwalcheren.nl. Op deze site kunt u ook een rondleiding aanvragen, een proefberekening maken of uw kind inschrijven. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de afdeling Klantadvies van Kinderopvang Walcheren: 0118–627 716 of klantadvies@skow.nl.

Kinderdagverblijf Kleine Beer (0-4 jaar)                  

Spelen, leren en genieten terwijl u werkt of studeert

Op het kinderdagverblijf zorgen pedagogisch medewerkers met liefde en aandacht voor uw zoon of dochter. Zij voelen aan wat uw kind nodig heeft. Een liefdevolle knuffel, een boekje voorlezen, een spelletje spelen of een aai over de bol bij het slapengaan. Met vaste pedagogisch medewerkers op de groep hebben kinderen vertrouwde gezichten om zich heen. Kinderen krijgen de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Meer informatie:
www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/kinderdagverblijf/

www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/kleine-beer/

Peutergroep ‘t Speeltreintje (2-4 jaar)
Een goede voorbereiding op de basisschool

Peutergroep ’t Speeltreintje maakt de overgang naar de basisschool minder groot. De kinderen leren van jongs af aan om met andere kinderen te spelen. Ze zitten samen in de kring, zingen, knutselen en doen spelletjes. Door verschillende activiteiten aan te bieden, worden de vaardigheden van de kinderen gestimuleerd.

Meer informatie:

www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/peutergroep/

www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/t-speeltreintje/

Buitenschoolse opvang Grote Beer (4-12 jaar)
Opvang na schooltijd en in de vakanties, studiedagen en vrije uren van school

Na schooltijd zijn leerlingen welkom bij BSO Grote Beer. De BSO is gevestigd in de school. Als alle kinderen van school zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Samen buiten spelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie!

De BSO gaat open tijdens studiedagen en vrije uren van school als er voldoende aanmeldingen zijn.

Meer informatie:

www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/buitenschoolse-opvang/

www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/grote-beer/

 Voorschoolse opvang Grote Beer (4-12 jaar)

Opvang voordat de school start

Er is ook voorschoolse opvang (VSO) mogelijk bij Grote Beer. Uw kind gaat lekker spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers én u kunt op tijd op uw werk zijn.

Meer informatie:

www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/buitenschoolse-opvang/

www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/grote-beer/

Opvang op De Lispeltuut

Beleef de dag mee met Mijn KOW
In het digitale ouderportaal Mijn KOW kunt u zien wat uw kind meemaakt. De pedagogisch medewerkers plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet en smartphone. Ook vindt u hier belangrijke documenten eenvoudig terug, zoals facturen en overeenkomsten. Meer informatie: www.kinderopvangwalcheren.nl/mijn-kow/

Overblijf op De Lispeltuut

Boterhammenbrigade (4-12 jaar)

Tussen de middagopvang

Lukt het niet om uw kind tussen de middag op te halen om samen te eten? Geen nood. Op basisschool De Lispeltuut verzorgt Kinderopvang Walcheren tussen de middagopvang. We noemen dit de Boterhammenbrigade. Bij de Boterhammenbrigade eten enthousiaste pedagogisch medewerkers en/of vrijwilligers gezamenlijk met de kinderen. Daarna kunnen de kinderen lekker spelen totdat ze weer naar hun klas moeten.

Op deze pagina leest u hoe u uw kind kunt inschrijven voor de Boterhammenbrigade: www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/boterhammenbrigade/

Na het inschrijven krijgt u toegang tot een digitale ouderpagina. Hier kunt u uw kind aan- en afmelden en tegoed inkopen.

 

Op uw persoonlijke pagina kunt u uw kind(eren) zelf aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade en tegoed inkopen. Meer informatie hierover vindt u op: www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/boterhammenbrigade/

Log in op uw persoonlijke ouderpagina: www.murlendienstverlening.com/
Als u problemen hebt met inloggen, neemt u dan contact op met het administratiekantoor: 085-27 34 910.